Kruimelpad

Bolster Investments en Van der Meijden Haarlem Beheer willen Optima Mobility Holding overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Bolster Investments en Van der Meijden Haarlem Beheer wil Optima Mobility Holding overnemen. De bedrijven hebben op 17 juni 2021 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Bolster Investments B.V.: is een investeringsmaatschappij betreft die zich richt op langetermijninvesteringen via minderheidsbelangen in uiteenlopende sectoren.
  • Van der Meijden Haarlem Beheer B.V.: is de (huidige) beheermaatschappij van Optima en ontplooit daarbuiten geen andere activiteiten. ┬áDe aandelen in Van der Meijden worden op hun beurt gehouden door dhr. M van der Meijden.
  • Optima Mobility Holding B.V.: is via haar dochterondernemingen Optima Cycles Trading B.V., Simple Bikes B.V., MM Mobility B.V., Optima Cycles B.V. en Optima Cycles Asia Co. Ltd. actief in het ontwerpen, produceren en assembleren van elektrische fietsen en bakfietsen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355