Kruimelpad

Concentratiemelding

Bochane Groep wil Segerink & Wolbers overnemen (concentratiemelding)

07-09-2020

Wat staat er in de melding?

Bochane Groep wil Segerink & Wolbers overnemen (Segerink & Wolbers Holding B.V. en Eswé Autolease B.V.). De bedrijven hebben op 31 augustus 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Bochane Groep houdt zich bezig met de handel in (nieuwe) personenauto’s en lichte bedrijfswagens en bijbehorende onderdelen, accessoires, onderhoud en reparaties en met autolease, –verhuur en –schadeherstelactiviteiten;
  • Segerink & Wolbers houdt zich via Segerink & Wolbers Holding B.V. en dochterondernemingen bezig met de handel in (nieuwe) personenauto’s en lichte bedrijfswagens en bijbehorende onderdelen, accessoires, onderhoud en reparaties en via Eswé Autolease B.V. met autolease.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355