Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Biltz Consortium wil Meerbouw Rotterdam Holding overnemen (concentratiemelding)

Biltz Consortium B.V. wil Meerbouw Rotterdam Holding B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 24 januari 2023 de Autoriteit Consument en Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Biltz biedt renovaties en onderhoudsdiensten voor residentiële – en niet-residentiële gebouwen. Haar werkzaamheden bestaan onder meer uit planmatig onderhoud, (constructieve) renovatiewerkzaamheden, schilderwerk, brandpreventie, stoffeerwerk en projectinrichting. Dit doet zij hoofdzakeijk voor institutionele cliënten zoals woningbouwverenigingen. Nordian betreft op haar beurt een Nederlandse private equity investeerder.
  • Meerbouw is een integraal aannemingsbedrijf voor de zakelijke markt. De activiteiten van Meerbouw zijn gericht op de uitvoering van nieuwbouw, verbouw, renovatie, transformatie, verduurzaming en vastgoedbeheer. In het bijzonder verricht zij werkzaamheden voor woningbouwcorporaties, scholen en vastgoedeigenaren.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355