Kruimelpad

Concentratiemelding

BEE Holding wil zeggenschap verkrijgen over een aantal autodealer-, schadeherstel- en leasebedrijven (concentratiemelding)

24-06-2019

Wat staat er in de melding?

BEE Holding B.V., een joint venture van Van Mossel Lease Holding B.V. en Automabe Lease Holding B.V., wil zeggenschap verkrijgen over een aantal autodealer-, schadeherstel- en leasebedrijven. De bedrijven hebben op 17 juni 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de concentratie.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

BEE Holding B.V. is via haar dochterondernemingen actief op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens, onderdelen, accessoires, onderhoud en reparatie, autoschadeherstel en autolease;

De bedrijven waarover zeggenschap verkregen wil worden zijn actief op het gebied van verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en lichte bedrijfswagens, onderdelen, accessoires, onderhoud en reparatie, autoschadeherstel en autolease.
BEE Holding B.V. wil uitsluitende zeggenschap verkrijgen over Automotions O. B.V., Automotions Tigchelaar B.V., Automotions Knöps B.V., Baarends Autoschade Holding B.V. en Zuid-West Lease B.V. Voorts wil BEE Holding B.V. zeggenschap verkrijgen over Touw Autoschadeteam B.V. en Kort Autoschadeteam B.V.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355