Kruimelpad

Avedon Capital Partners wil Macaw International overnemen (concentratiemelding)

Wat staat er in de melding?

Avedon Capital Partners wil Macaw International overnemen. De bedrijven hebben op 18 februari 2021 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Avedon Capital Partners (Hyacinth): Is een Nederlands investeringsfonds. Avedon investeert in kleine en middelgrote ondernemingen die actief zijn op het gebied van business services, consumer & Health, software & technology en smart industries.
  • Macaw International Is een IT-dienstverlener die technologische oplossingen ontwerpt en implementeert. De diensten zijn toegespitst op de gebieden van marketing en e-commerce, het samenbrengen van data en AI, procesoptimalisatie met behulp van business applicaties en het aanpassen van werkplekken aan nieuwe technologie├źn en samenwerkingsvormen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355