Kruimelpad

Concentratiemelding

Atos Nederland wil Motiv Group of Companies overnemen (concentratiemelding)

21-12-2020

Atos Nederland B.V. (Atos) wil Motiv Group of Companies B.V. (Motiv) overnemen. De bedrijven hebben op 18 december 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Atos levert diverse diensten op het gebied van digitale informatietechnologie, zoals consulting, systeemintegratie en managed operations (ontwerp, bouw en exploitatie), cloud operations en big data & cyber security oplossingen. Atos levert deze diensten wereldwijd aan klanten die actief zijn in een groot aantal verschillende sectoren.
  • Motiv levert voornamelijk diensten op het gebied van informatiebeveiliging, zoals het geven van adviezen over hardware- en softwaretoepassingen, het begeleiden van de implementatie van software en het uitbreiden, aanpassen en implementeren van hard- en software. Motiv richt zich hoofdzakelijk op de Nederlandse markt.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355