Kruimelpad

Concentratiemelding

Amadys wil Infraconcepts overnemen (concentratiemelding)

03-12-2020

Wat staat er in de melding?

Amadys N.V. (Amadys) wil via Intelligent Systems B.V. Infraconcepts Netherlands B.V. en Infra International (samen Infraconcepts) overnemen. De bedrijven hebben op 24 november 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Amadys N.V. is leverancier van onderdelen voor utiliteitsnetwerken (waaronder water-, gas-, elektriciteit-, en telecommunicatienetwerken) in Nederland (via GM Products), Luxemburg en vooral België,. Amadys specialiseert zich in de levering van passieve componenten voor netwerken, oplossingen voor netbeheerders en middenspanningsapparatuur voor industriële klanten.  Amadys maakt onderdeel uit van het portfolio van Equistone Partners Europe.
  • Infraconcepts Netherlands B.V. (Infra) is  een leverancier van innovatieve breedbandconcepten voor het ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden van glasvezelnetwerken binnen de marktsegmenten telecom, energie, industrie, weg en waterbouw, rail, mobiel en datacenters. Infraconcepts is overwegend actief in Nederland en heeft via Infra International B.V. (Infra IT) beperkte activiteiten in Duistland.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355