Kruimelpad

Concentratiemelding

Active Capital Company wil LipsPlus overnemen (concentratiemelding)

07-03-2019

Wat staat er in de melding?

Active Capital Company B.V. wil LipsPlus B.V. overnemen. De bedrijven hebben op 1 maart 2019 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Active Capital Company B.V. is een investeringsmaatschappij die investeert in Nederlandse bedrijven die actief zijn in de maakindustrie, (technische) groothandel en zakelijke dienstverlening.
  • Consolidated Textile Services fungeert als houdstermaatschappij van 100% aandelenkapitaal in CL International B.V. CL International staat aan het hoofd van CleanLease Groep. De ondernemingen binnen de CleanLease Groep houden zich bezig met textielverzorging en gerelateerde dienstverlening.
  • LipsPlus B.V. staat aan het hoofd van LipsPlus Groep. De LipsPlus Groep houdt zich bezig met textielverzorging en heeft verschillende wasserijen in Nederland die zijn gericht voor de reiniging van linnen (platgoed), beroepskleding en persoonlijke was.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355