Kruimelpad

Concentratiemelding

Acomo wil The Organic Corporation en Tradin Organics USA overnemen (concentratiemelding)

23-11-2020

Wat staat er in de melding?

Amsterdam Commodities N.V. wil The Organic Corporation B.V. en Tradin Organics USA LLC. overnemen. De bedrijven hebben op 17 november 2020 de Autoriteit Consument & Markt (ACM) om toestemming gevraagd voor de overname.

Waar houden de bedrijven zich mee bezig?

  • Amsterdam Commodities N.V. houdt zich bezig met de wereldwijde inkoop, verwerking, handel, verpakking en distributie van natuurlijke voedingsproducten en -ingrediënten voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. De activiteiten van Acomo Groep zijn verdeeld over de segmenten specerijen en noten, eetbare zaden,thee, en voedingsingrediënten.
  • The Organic Corporation B.V. en Tradin Organics USA LLC. houden zich bezig met de inkoop, verwerking en verkoop van speciale en gecertificeerde natuurlijke en biologische voedingsingrediënten - met name ten behoeve van de voedingsindustrie - en private label sappen.

Kan ik reageren op de melding?

Dat kan als u een belang heeft bij deze aangevraagde overname en als u dat binnen 7 dagen doet. De termijn van 7 dagen start op de dag dat de melding is gepubliceerd in de Staatscourant. U reageert door een brief aan de ACM te sturen. Vermeld daarbij het zaaknummer van de melding. Stuur uw reactie naar:

Autoriteit Consument en Markt
Directie Mededinging
Postbus 16326
2500 BH Den Haag
Telefoon: (070) 722 2000
Telefax: (070) 722 2355