Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

Secretaresse bij de ACM

Zorgen dat het werk soepel verloopt

De ACM kan niet zonder mensen die zorgen dat alles in en rondom de organisatie goed is geregeld. Kom daarom onze organisatie versterken als managementondersteuner. Wij bieden jou een baan met veel zelfstandigheid waarbij geen dag hetzelfde is.

Bij de ACM werken we aan actuele thema’s zoals betrouwbare energielevering, open en veilig internet, eerlijke concurrentie tussen bedrijven en nog veel meer. Professionele ondersteuning is hierbij onmisbaar.

Onze managementondersteuners zorgen er elke dag voor dat het werk binnen de ACM soepel verloopt en dat hun collega’s zich volledig kunnen focussen op uitdagingen in hun vakgebied. Zo dragen ze bij aan onze missie: markten beter laten werken voor consumenten en bedrijven, nu en in de toekomst.

Nieuwsgierig geworden? Lees de verhalen van onze medewerkers, check de vacatures of stuur een (open) sollicitatie. We kijken er naar uit om je te leren kennen!