De ACM'er

ACM’er bestaat niet. Daar zijn we als organisatie te divers voor. Toch zijn er drie eigenschappen die wij graag terugzien bij al onze mensen. Want met alleen deskundigheid op je vakgebied kom je er bij de ACM niet.

Open minded

Een onmisbare eigenschap bij de ACM is dat je open staat voor andere opvattingen. Dat je onbevooroordeeld kunt reageren. Maar je laat je niet zomaar beïnvloeden. Je komt onafhankelijk tot een oordeel en geeft je mening. Ook als die afwijkt van de rest.

Verbindend

Een zichtbare bijdrage aan onze oplossingen lever je ook door midden in de maatschappij te staan. Jouw deur staat open. Je bent in dialoog, óók online via sociale media. Collega’s en marktpartijen weten je te vinden. En jij hen. Doordat je goed weet wat er speelt in ons werkveld en de maatschappij, ben je een stevige gesprekpartner én een voorloper.

Inventief

Bij onze probleemoplossende manier van werken past natuurlijk een probleemoplossende mentaliteit. En dat betekent meer dan daadkrachtig handelen. Ons werk doet ook een beroep op jouw lef en creativiteit. Jij doet niet perse de geijkte dingen en durft met out-of-the-box ideeën te komen. En je hebt het pragmatisme om jouw ideeën uit te voeren.

Herken jij je in dit profiel?

Naar het vacatureoverzicht Lees meer over onze kernwaarden (Zo werk je bij de ACM)

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.