Kruimelpad

De ACM biedt jou

Opleiding en Ontwikkeling

Groeien als professional

Over jouw ontwikkeling ben je regelmatig in gesprek met je manager. Ook met de collega’s van HRM kan je altijd van gedachten wisselen over opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daar loop je makkelijk even binnen. Als junior krijg je bovendien een senior collega als mentor.

Via onze eigen ACM Academie ondersteunen we je professioneel. Er zijn uitgebreide leerprogramma’s op verschillende niveaus. Daarnaast kun je gebruik maken van het brede opleidingsaanbod van het Rijk of andere externe trainingen of seminars. Als moderne toezichthouder vinden we het namelijk belangrijk dat je ‘bij’ bent, dus dat stimuleren we graag.

De ACM breed verkennen

Doorstromen binnen de organisatie is zeker mogelijk. We selecteren nieuwe collega’s niet voor niets op brede inzetbaarheid. Het is goed voor ons en voor jou als je doorstroomt binnen de ACM. Verbreding en verdieping van je kennis en ervaring krijg je door regelmatig aan nieuwe projecten te werken. Maar ook door andere directies, markten en thema’s te verkennen. Of door je te ontwikkelen als projectleider. ACM’ers komen graag uit hun comfortzone. Dat houdt ons scherp.

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.