Kruimelpad

Inhoudelijke groei

Bij ons blijf je je continu inhoudelijk ontwikkelen. Veel van onze collega’s kozen juist daarom voor de ACM. De vraagstukken waar je je bij de ACM mee bezighoudt zijn namelijk complex. En sowieso heel divers. Kortom: we hebben genoeg materiaal voor je om in te verdiepen.

Multidisciplinaire teams

Bij ons werk je op het snijvlak van het bedrijfsleven, de overheid en burgers. Een ingewikkeld speelveld waarin je met uiteenlopende belangen en stakeholders te maken hebt. Elk vraagstuk wordt door een multidisciplinair team aangepakt. Veelal door diepgaand onderzoek, open discussies en een hoop praktisch gepuzzel. Het eindresultaat is een advies, besluit of juridische sanctie die je stevig kunt verdedigen. Jouw inhoudelijke aandeel is in ieder project zichtbaar.

Uiteenlopende projecten

Naast complexe uitdagingen kun je bij ons rekenen op diversiteit. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk. Soms ook aan projecten buiten je eigen team of directie. Zo leer je continu van nieuwe marktproblemen en van andere specialisten. Je rol kan per project verschillen. Maar eigen verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn de standaard.

Mobiliteit

Daarnaast haakt de ACM ook aan bij het mobiliteitsprogramma van de Rijksoverheid. Daarin stimuleren we je om na een aantal jaren van werkplek of functie te wisselen. Bijvoorbeeld binnen de ACM  of naar een andere functie binnen de Rijksoverheid.

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.