Kruimelpad

De ACM biedt jou

Fijne arbeidsvoorwaarden

Alles gewoon goed voor elkaar

Ons arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao en de salarisschalen van de Rijksoverheid. We kennen een 36-urige werkweek. Werk je 40 uur per week? Dan bouw je compensatieverlof op. Dat betekent een verlofsaldo van 9 weken per jaar. Parttime werken? Je tijd flexibel indelen? Dat kan in de meeste functies ook. Bovenop je salaris ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering. Bij de ACM werken we met salarisschalen (BBRA). In de vacatures vind je de schaal die van toepassing is.

Overzicht salarisschalen (BBRA) 

Extra mogelijkheden

Verder betalen wij je woon/werkverkeer door middel van een mobiliteitskaart. We geven betaald ouderschapsverlof en mogelijkheden om verlof te kopen en verkopen. Voor de aanschaf van een fiets bijvoorbeeld.

Lid worden van de sportschool in het pand is erg voordelig. Dat geldt ook voor de maandelijkse stoelmassages. De ACM sponsort namelijk een deel van de kosten in het belang van jouw welzijn.

Prettig werken

Onze locatie is ook gunstig. In hartje Den Haag, op 3 minuten lopen van CS. In ons kantoor is het prettig werken.

De kantoorfaciliteiten zijn modern. We bieden moderne, veilige ICT-ondersteuning en verschillende type werkplekken. Zoals deskbikes, zit/stabureau’s, stilteplekken en creatieve brainstormruimtes.

We hebben bovendien een goed en gezond bedrijfsrestaurant, inclusief koffiebar.

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.