Kruimelpad

Onze organisatie

Directeur Bernadette van Buchem

Bernadette van Buchem

Directie Consumenten

Van Buchem, jurist, is sinds april 2013 directeur Consumenten. Van 2010 tot 2013 was zij directeur van de Consumentenautoriteit. Zij werkte daarvoor in verschillende functies bij de overheid.

Directeur Michiel Denkers

Michiel Denkers

Directie Mededinging

Denkers, econoom, is sinds juli 2015 directeur Mededinging. Van 2002 tot 2015 heeft hij bij de AFM gewerkt. De laatste zeven jaar als hoofd Toezicht Financiële Ondernemingen. Daarvoor werkte hij onder meer bij PWC en Barclays.

Chief Economist Jarig van Sinderen

Jarig van Sinderen

Economisch Bureau

Van Sinderen, gepromoveerd econoom, is sinds april 2013 Chief Economist en hoofd van het Economisch Bureau. Hij heeft sinds 1982 in diverse functies bij de overheid gewerkt. Van 2007 tot 2013 was hij Chief Economist bij de NMa. Tevens is hij hoogleraar economische politiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Directeur Johan Ketelaar

Johan Keetelaar

Directie Telecom, Vervoer en Post (tot 1 januari 2018)

Keetelaar, econometrist, is sinds april 2013 directeur Telecom, Vervoer en Post. Van 2002 tot 2013 werkte hij bij OPTA, waarvan de laatste drie jaar als hoofd van de afdeling Markten. Daarvoor werkte hij een kleine tien jaar in de telecom- en in de luchtvaartindustrie.

Directeur Monique van Oers

Monique van Oers

Directie Juridische Zaken

Van Oers, jurist met een master in Public Administration, heeft een achtergrond in de advocatuur. Zij werkte van 1999 tot 2013 bij de NMa , waar zij vanaf 2005 directeur was van de afdeling Juridische Dienst. Zij is sinds april 2013 directeur Juridische Zaken bij ACM. Vanaf 1 januari 2018 is zij tevens waarnemend directeur Telecom, Vervoer en Post.

Directeur Freek Keppels

Freek Keppels

Bestuur, Beleid en Communicatie

Keppels, econometrist en bedrijfskundige, werkt sinds augustus 2015 bij ACM. De negen jaar daarvoor werkte hij bij het ministerie van Financiën, waar hij de laatste jaren als hoofd van de directie Financiële Markten verantwoordelijk was voor marktordening en consumentenbescherming.

Directeur Remko Bos

Remko Bos

Directie Energie

Bos, econoom, is sinds april 2013 directeur Energie. Hij was van 2005 tot 2013 afdelingshoofd bij OPTA. Eerst van de afdeling Markten en daarna bij de afdeling Consument, Nummers en Bestuur. Eerder werkte hij onder andere bij het ministerie van Economische Zaken en de NMa.

Directeur Tjeerd Veenstra

Tjeerd Veenstra

Directie Bedrijfsvoering

Veenstra, bestuurskundige, is sinds 1 april 2015 werkzaam bij ACM. Daarvoor is hij ruim vijftien jaar in dienst geweest bij het ministerie van Economische Zaken. Hij werkte daar in verschillende functies, uiteindelijk als directeur HRM.