Acm.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies

ACM Agenda 2022-2023

 

De ACM heeft 3 onderwerpen op de ACM Agenda 2022-2023 gezet:

Iedere twee jaar stelt de ACM een agenda vast voor de komende periode. Thema’s die op de agenda komen krijgen extra aandacht. De thema’s voor de periode 2022-2023 zijn gekozen op basis van gesprekken met bedrijven, consumentenorganisaties en deskundigen op de verschillende terreinen. Ook zijn de tips, vragen en klachten die de ACM ontvangt bij haar consumentenloket ACM ConsuWijzer, meegenomen.

Nieuwe tips blijven welkom

De ACM werkt eraan om markten goed te laten werken voor alle mensen en bedrijven, nu en in de toekomst. Iedereen is van harte uitgenodigd daarbij te helpen. Heeft u een concrete tip over een markt die niet goed werkt, binnen of buiten de agendathema’s? Bijvoorbeeld omdat er sprake is van oneerlijke concurrentie, misbruik van marktmacht of misleiding van mensen? Of heeft u een suggestie voor een breed marktonderzoek binnen onze agendathema’s? U kunt uw kennis, ervaring en tips delen via onze social mediakanalen LinkedIn , Twitter  of per e-mail naar info [at] acm [punt] nl.

Meer informatie over een tip of melding doorgeven

Zie ook