Jurist bij de ACM

Vacatures voor juristen

Wil je graag met je universitaire studie rechten bij ons aan de slag als toezichthouder? Bekijk hier de vacatures voor juristen bij de ACM. Staat jouw vacature en ideale baan er nog niet bij? Stuur dan een mail naar recruitment@acm.nl en wij nemen contact met je op.

Overzicht juridische vacatures bij de ACM

Senior Jurist Mededinging

De directie Juridische Zaken heeft plek voor juristen met meerdere jaren ervaring in mededinging. Een unieke kans als je op zoek bent naar een volle portefeuille en grote, complexe mededingingszaken. Een mooie loopbaanstap voor specialisten, die bij dé centrale speler in het mededingingsveld willen werken. Bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) kun je rekenen op een divers palet aan werkzaamheden. Dat vraagt om juridische kwaliteiten op topniveau, een open blik én een dosis lef. Ben je toe aan echt iets anders en ligt je hart bij het mededingingsrecht? Ontdek dan wat het werken bij een toezichthouder als de ACM je kan brengen.

Reageren is mogelijk tot 31-12-2018

Ga naar vacature Senior Jurist mededinging

Medior Jurist

Ben je toe aan een volgende carrière stap waarin je als jurist flexibel werken en inhoudelijk uitdagend werk kan combineren? Waarbij je je inzet voor eerlijke concurrentie en de bescherming van consumentenbelangen. Werken in het middelpunt van de belangstelling van politiek, bedrijfsleven en consument? Solliciteer nu op de vacature Medior Jurist Mededinging bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

Reageren is mogelijk tot 31-12-2018

Ga naar vacature Medior Jurist

Junior Jurist

Wil je op het hoogste niveau bezig zijn met het juridische vak? Leer dan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) kennen. Werken als jurist bij de ACM betekent complexe zaken doorgronden, diverse markten ontdekken, dicht op het vuur zitten en samenwerken met andere disciplines. Het is een schaakspel, waarbij jij bijdraagt aan een gezonde economie.

Reageren is mogelijk tot 31-01-2019

Ga naar vacature Junior Jurist