Kruimelpad

Telecomaanbieders

Recente marktanalyses

Hieronder vindt u de meest recente marktanalysebesluiten met hun ingangsdatum en juridische status. Klik op een marktanalyse voor alle bijbehorende documenten.

Dit besluit is op 1 oktober 2018 in werking getreden. Er loopt nog wel een beroepsprocedure tegen dit besluit bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb).

Dit besluit is sinds 1 september 2016 in werking. KPN is niet verplicht ontbundelde toegang tot zakelijke glasvezelnetwerken aan te bieden. De beroepen tegen dit besluit zijn door het CBb afgewezen .

Dit besluit is op 1 maart 2017 in werking getreden. In zijn uitspraak  van 6 november 2018 heeft het CBb bepaald dat de in dit besluit aan KPN opgelegde verplichtingen met ingang van 1 april 2019 komen te vervallen. Dit betekent dat de wholesalemarkt voor tweevoudige gespreksdiensten vanaf 1 april 2019 gedereguleerd is. Daarmee is de volledige wholesalemarkt voor vaste telefonie vanaf die datum gedereguleerd.

Het besluit is op 1 juli 2017 inwerking getreden. De beroepen tegen dit besluit zijn door het CBb in zijn uitspraak  van 11 september 2018 afgewezen met uitzondering van het beroep van KPN tegen de verplichting inzake het referentieaanbod. Deze verplichting is dan ook door het CBb geschrapt.

Dit besluit is sinds 1 januari 2013 in werking. In het najaar van 2015 heeft het CBb in zijn uitspraak  de verplichtingen aan KPN op het glasnetwerk vernietigd. De regulering van het kopernetwerk heeft het CBb in stand gelaten.

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.