Kruimelpad

Onze mensen in Caribisch Nederland

Marga Buys-Trimp

Regulatory expert

Marga Buys-Trimp (1982) is een ervaren econometrist en woont sinds half 2015 met haar gezin op Bonaire. Zij buigt zich samen met Laurens Jörg vanuit de ACM over het toezicht op de speciale wetgeving voor Caribisch Nederland op het gebied van de elektriciteit- en drinkwatervoorziening.

Marga is vanaf het begin betrokken geweest bij de wet Elektriciteit en Drinkwater BES: “Ik realiseer me dat de situatie op Bonaire, Sint Eustatius en Saba heel anders is dan in Europees Nederland. Wat zijn redelijke tarieven? Hoe houden we de drinkwater- en elektriciteitsbedrijven financieel gezond? Ik ga graag de uitdaging aan om samen met alle betrokkenen deze wet in de praktijk te brengen. Natuurlijk komen we van verschillende vertrekpunten, maar ik wil graag kijken waar we elkaar vinden. Iedereen profiteert ervan als het goed geregeld is met de elektriciteits- en drinkwatervoorziening.”

Marga werkt sinds 2008 bij de ACM in verschillende functies. Daarvoor werkte zij als consultant.

Contact

Marga Buys-Trimp
Telefoon +599 715 8508
Mobiel +599 781 0084/ +31 6 310 35 865
E-mail: Marga.Buys-Trimp@acm.nl

Laurens Jörg

Legal counsel

Laurens Jörg (1975) is een ervaren jurist en woont sinds eind 2015 met zijn gezin op Bonaire. Hij buigt zich samen met Marga Buys vanuit de ACM over het toezicht op de speciale wetgeving voor Caribisch Nederland op het gebied van de elektriciteit- en drinkwatervoorziening.

Voor Laurens is samenwerken een kernbegrip: “Samenwerken met bewoners van Bonaire, Sint Eustatius en Saba biedt volop kansen om van elkaar te leren en elkaar op weg te helpen. Natuurlijk verschilt de situatie op de drie eilanden onderling sterk. Wij staan dan ook graag in nauw contact met de bewoners en met de bedrijven. Alleen zo krijgen wij een goed beeld van de plaatselijke situatie en kunnen wij ons werk goed doen. Die uitdaging inspireert mij.”

Laurens werkt sinds 2009 in verschillende functies bij de ACM. Daarvoor heeft hij ruim acht jaar bij een bestuursrechtelijk college gewerkt en was hij verbonden aan de Universiteit Utrecht.

Contact

Laurens Jörg
Telefoon +599 715 8383
Mobiel +599 781 0281/ +31 6 310 35 837
E-mail: Laurens.Jorg@acm.nl