Na de aanvraag van uw 088-bedrijfsnummerblok

Wanneer krijgt u uw 088-bedrijfsnummerblok?

Wij moeten uw aanvraag afhandelen binnen 3 weken nadat hij compleet bij ons binnen is. Hebben wij meer informatie van u nodig? Dan laten wij dat weten. De tijd die u nodig heeft om de informatie te leveren, komt boven op de 3 weken.

Heeft u een voorkeur voor een nummer opgegeven? Dan gaan we na of dit nummer beschikbaar is.

  • Is het nummer niet beschikbaar? Dan nemen we contact met u op om een geschikt nummer te kiezen.
  • Is het nummer beschikbaar maar krijgen we op dezelfde dag een andere aanvraag met dezelfde voorkeur? Dan nodigen we u uit om deel te nemen aan een loting.
  • Is het nummer beschikbaar? Dan leggen we het voor u vast.

Waarmee moet u rekening houden als u een 088-bedrijfsnummerblok toegekend krijgt?

  • Laat de nummers uit uw blok zelf bij een telecomaanbieder aansluiten.
  • Neem uw 088-blok binnen 9 maanden in gebruik. Wij controleren hierop. Ongebruikte nummerblokken trekken we in.
  • Heeft de ACM u een 088-nummerblok toegekend? Dan bent u de nummerhouder. Alleen u als nummerhouder mag het 088-nummerblok gebruiken. Een ander bedrijf mag het 088-nummerblok niet gebruiken. Ook niet een ander bedrijf in dezelfde holding. Wij controleren hierop. Neemt een ander bedrijf het 088-bedrijfsnummer in gebruik? En is dat bedrijf geen nummerhouder? Dan kunnen we het 088-nummerblok intrekken.
  • Bent u telecomaanbieder? Dan mag u een 088-blok voor eigen gebruik aanvragen. U mag het niet in gebruik geven aan klanten.

Fieldset and label

Heeft deze informatie u geholpen?
 
 

Let op: u kunt hier commentaar geven op deze pagina. Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Of wilt u een melding doen over een bedrijf? Neem dan contact met ons op.